Delta logo.png                                                                                 UMT LOGO bmp.jpg​​​​​​​

Glasvezel op de bedrijventerreinen van Hilversum

Voor de ondernemers op industrieterrein Kerkelanden, Havenkwartier en Zeverijnstraat is er goed nieuws, Meester Electronics, UM Telecom en DELTA Netwerk komen ook met gigasnel én betaalbaar glasvezel naar het industrieterrein.

Na het succesvol uitrollen van het Delta glasvezelnetwerk in de regio is momenteel Hilversum aan de beurt. Wij als Meester Electronics met UM Telecom staan hier volledig achter en wij zijn en blijven dan ook jullie aanspreekpunt voor alles van de aanleg, installatie en beheer.

Samen met Delta zijn wij aan het inventariseren om alle straten van de industrieterreinen in Hilversum te voorzien van glasvezel. Dit doen wij vooruitlopend op de uitfasering van de koper aansluitingen van KPN. Ondernemers kunnen zich tot eind oktober aanmelden voor de voorinschrijving. Door een groot aantal aansluitingen kunnen de kosten beperkt blijven. Bij voorinschrijving zullen er bij de uitrol geen éénmalige kosten berekend worden om de glasvezelkabel binnen te brengen, vervolgens zal er ook geen vastrecht bedrag per maand in rekening worden gebracht zolang de dienst wordt afgenomen.

De maandkosten voor de verbinding, b.v. 100/100 MB vanaf € 49,-  , zijn lager dan de prijzen van andere glasvezelaanbieders op het bedrijventerrein. Delta Netwerk staat bekend om zijn prima kwaliteit en goede service. De aanleg van de glasvezel zal professioneel wordt uitgevoerd door de BAM.

Graag komen wij in contact om e.e.a. toe te lichten en/of direct een voorinschrijving te maken. Bij voldoende voorinschrijvingen wordt het gehele bedrijventerrein voorzien van glasvezel. Of kom nu in actie en schrijf in voor deze aansluiting;

Hier het formulier downloaden

daarna invullen en terugmailen naar info@meester.nl