Geluidsinstallatie
Goed geluid, betrouwbaar, kwaliteit, design en vakkennis zijn kernwoorden in ons bedrijf.  De adviseurs en technici zijn geschoold o.a. door Audac en kunnen elke situatie voorzien van de juiste apparatuur en luidsprekers.
Maar ook het multiroom systeem van AUDAC passen we toe als flexibele geluidsbronnen.  Maak een afspraak om in onze showroom te luisteren naar de kwaliteit!

Voor welk doel heeft u een geluidsinstallatie nodig?DW5066_shadow.png

  1. MuziekweergaveAudac logo.jpg
  2. Presentatie
  3. Omroep
  4. Ontruiming
  5. Achtergrond
  6. Beeld
  7. Integratie van systemen

 

1. Muziekinstallatie
Klank, beleving, emotie en een goed gevoel. Dat is het doel van een goede muziekinstallatie. Hiervoor zullen alle componenten zoals luidsprekers, versterkers, geluidsbronnen en alle tussenliggende elektronica op elkaar afgestemd moeten zijn. In een persoonlijk gesprek wegen we de omgevingsfactoren en wensen om met een goed advies te komen.

sennheiser.jpg2. Presentatie
Goed verstaanbaar zijn tijdens een inleiding zorgt voor een duidelijk verhaal en maakt de spreker zelfverzekerd. Rondzingende microfoons, grote volumeverschillen etc. zijn niet gewenst! Belangrijk is de keuze van microfoon en luidspreker, maar ook het inregelen van de installatie.

 

005_CS_PagingPanelMic.jpg3. Omroep
Verstaanbare boodschappen zorgen voor een ontspannen sfeer en efficiëntie. Omroepen via een commandomicrofoon, via de telefooninstallatie, in geselecteerde ruimten of juist door het hele pand - allemaal technisch mogelijk. Combinatie met achtergrondmuziek en ontruiming is eveneens mogelijk.

 

4. Ontruiming
Wanneer de overheid een ontruimingsinstallatie type A conform NEN2575 eist, zal een geluidsinstallatie worden gebruikt die specifiek is uitgerust voor ontruiming door gesproken woord en/of een slow whoop toonsignaal. Meester Electronics heeft een gediplomeerde projekteringsdeskundige, die vakkundig systemen ontwerpt voor dit doel. Zo'n installatie mag overigens daarnaast ook gebruikt worden als achtergrondmuziek- en/of omroepinstallatie. Meester Electronics is eveneens gecertificeerd branddetektiebedrijf, waardoor de koppling van systemen door ons bedrijf kan worden uitgevoerd. Het benodigde Programma van Eisen kan door ons bedrijf worden opgesteld.

5. Achtergrond
Sfeer en warmte creëren, of zorgen dat het kantoor ernaast de gevoerde gesprekken niet kan horen? Door muziekkeuze de doelgroep aanspreken in de winkel, of juist weren? Achtergrondmuziek verdient zichzelf terug mits de kwaliteit en spreiding van de muziek goed is. Vraag advies aan Meester Electronics.


6. Beeld
Beamers, projectieschermen, smartboards, LCD schermen, liften, besturing etc. bouwen wij op maat in uw project. Hierin kunnen wij merkonafhankelijk leveren, installeren en onderhouden.

7. Integratie van systemen

Is een geluidsinstallatie op het ene moment een presentatiesysteem, daarna de versterking voor live muziek en daarna achtergrondmuziek? Door de toepassing van elektronica kunnen scenario's geautomatiseerd worden, waardoor iedereen gemakkelijk en begrijpelijk de installatie kan bedienen.

Zo wordt het koppelen van zalen, het veranderen van presentatieruimtes en het bijschakelen van een laptop aan een systeem makkelijk uit te voeren. Meester levert maatwerk!