Inbraakbeveiliging

lg-ncp-erkend-borg-technisch-beveiligingsbedrijf.gifWij zijn van mening dat een inbraakdetectie systeem niet als een standaard alphavision-panel.jpgpakket kan worden aangeboden, maar àltijd uit maatwerk bestaat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de periferie van uw woning te beveiligen waardoor u (of uw huisdier) gewoon rond kan lopen terwijl het systeem staat ingeschakeld.

Afgezien van het ongemak kan een inbraak serieuze gevolgen hebben, De continuïteit van uw bedrijf kan in gevaar komen of wat denkt u van de inbreuk op uw privacy na een inbraak bij u thuis? Met onze beveiligingsfilosofie kan veel ellende worden voorkomen:
Eerst ontmoedigen, dan snèl detecteren. Daarna vertragen!

Als CCV BORG Beveiligingsbedrijf kunnen wij  een beveiligingscertificaat afgeven voor het geïnstalleerde systeem, wat belangrijk kan zijn voor uw verzekering. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies!

Samenwerking
Wij werken ook graag samen met andere partijen waarbij bepaalde (bekabelings) werkzaamheden natuurlijk kunnen worden gecombineerd in het voordeel van de klant!
Klik hier voor meer informatie…