Certificering
Verzekeraars verlangen vaak een CCV BORG Beveiligingscertificaat van hun cliënten. Immers, met een goede beveiliging is de schade vaak aanzienlijk kleiner en dat is natuurlijk prettig voor beide partijen.

Als KIWA NCP CCV BORG erkend technisch beveiligingsbedrijf voldoen wij aan alle gestelde  voorwaarden.

 

Meester Electronics BV is gecertificeerd voor de volgende beveiligings certificeringsschema's;
- CCV Borg E Alarminstallateur

Zo zijn bijvoorbeeld àlle medewerkers van Meester Electronics in het bezit van een Verklaring van Betrouwbaarheid en passen wij alleen toegelaten apparatuur toe.
Eens per jaar worden een aantal van onze installaties ook geïnspecteerd door Kiwa, waarbij eveneens onze procedures worden nagelopen.

meldkamer.jpgOp basis van de verzekerde waarde en de attractiviteit van de goederen wordt bepaald in welke risicoklasse uw pand valt, waarbij risicoklasse 1 de laagste en 4 de hoogste risicoklasse is. Bij elke klasse horen vervolgens bepaalde maatregelen waaraan dient te worden voldaan, zo mag een draadloos systeem bijvoorbeeld alléén worden toegepast in de laagste risicoklasse (bij woningen) en is een continue verbinding met de meldkamer vereist in de hoogste klasse.

De maatregelen bestaan uit:

  • Organisatorische maatregelen (O)
  • Bouwkundige maatregelen (BK)
  • Compartimentering/Meeneembeperkende maatregelen (CO/ME)
  • Elektronische maatregelen (EL)
  • Schildetectie (SD)
  • Alarmtransmissie (AT)
  • Reactie (RE)

Vervolgens wordt er een Programma van Eisen (PvE) in de vorm van een intake document opgesteld waarin vermeld staat welke risicoklasse is geconstateerd en welke maatregelen worden toegepast. Om vóóraf overeenstemming te krijgen wordt het PvE vervolgens ondertekend door alle eisende partijen; u als eigenaar/gebruiker, mogelijk de verzekeraar en uw installateur Meester Electronics.

Op basis van het PvE stellen wij een volledig beveiligingsplan op waarin de concrete acties zijn opgenomen. Als Organisatorische maatregel staat hier bijvoorbeeld omschreven dat u de deur op slot dient te draaien als u weggaat en als Elektronische maatregel treft u onze aanbieding voor een inbraak detectiesysteem aan, welke voldoet aan de gestelde eisen.