Telecommunicatie
image.pngAlles bij één partij - Meester Electronics ( in combinatie met UM Telecom ) -  zodat u alleen ons hoeft te bellen voor alle telefoonvragen.    Dit en veel meer, want integratie tussen vaste- en mobiele telefonie behoort tot de mogelijkheden.

Telefoonlijnen, VoIP, managed voice, GSM?
Voor de beste oplossing worden de opties voor u vergeleken. Mail een recente factuur van uw telecomprovider en wij maken een berekening voor u met een op maat gemaakt advies.

Provider UM Telecom
LOGO SQUARE aangepast kleiner.jpgOns zusterbedrijf UM Telecom (powered by Unexus Contact Solutions BV en Meester Electronics BV ) is geregistreerd bij de ACM                      (Autoriteit Consument en Markt) als aanbieder van openbare elektronische  communicatiediensten onder nummer 942936. Wij kunnen                daarom op maat gemaakte offertes maken voor uw belgedrag en behoeften aan de internetverbindingen. Daarnaast is UM Telecom een MVNO waardoor onder de eigen naam gebruik gemaakt wordt van het GSM netwerk van KPN.

Waarom via onze eigen provider UM Telecom?

  1. Nog goedkoper bellen via IP, via uw telefooncentrale of met alleen IP toestellen zonder telefooncentrale gebuik makend van onze telefoon clouddiensten.
  2. Naadloze integratie met het UM Telecom GSM abonnement
  3. Prima kwaliteit en een meer dan goede service.
  4. Wij factureren u maandelijks.

Lees verder over abonnementen, beltarieven Nationaal en Internationaal

Betrouwbaar - Uw vertrouwen waard
Meester Electronics is zeer ervaren. Al vanaf 1989 is het bedrijf succesvol telecommunicatie installateur met een eigen 24 uur servicedienst om de geleverde apparatuur in optimale staat te houden.
Daarnaast voldoet UM Telecom volledig aan het gestelde in de Telecommunicatiewet waardoor het periodiek wordt geïnspecteerd door het Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken. Hierdoor is het bedrijf ACM geregistreerd onder nummer 942936 en is het aangesloten bij de Geschillencommissie Telecommunicatie.

Bedrijfstelefonie
Een geschikt telefoonsysteem moet vooral betrouwbaar en prettig in het gebruik zijn. Wanneer u op zoek bent naar een geschikt systeem, is het verstandig om over de volgende mogelijkheden na te denken:

  1. Welke toestellen moeten gaan rinkelen als het algemene nummer wordt gebeld, dient alles bijvoorbeeld binnen te komen bij één persoon en wat dient er dan te gebeuren als hij of zij in gesprek is? Krijgen de medewerkers wellicht een eigen direct telefoonnummer of bied ik mijn klanten een keuzemenu om naar de juiste persoon/afdeling te worden doorverbonden?
  2. Wat dient er te gebeuren buiten de openingstijden? Het nummer kan natuurlijk worden doorgeschakeld naar een GSM of een externe antwoordservice maar met een geïntegreerde voicemailkaart kunnen alle medewerkers desgewenst ook een eigen voicemailbox krijgen. Deze is eenvoudig te bedienen met één druk op de knop en vaak kan dezelfde kaart ook worden gebruikt voor gespreksopname (bijvoorbeeld voor interviews), voor een keuzemenu of voor een melding "op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek".
  3. Wat is de verwachte groei van het bedrijf in de komende jaren? Het kan verstandig zijn om op basis hiervan te kiezen voor een modulair telefoonsysteem of een schaalbare cloudoplossing, welke eenvoudig mee kan groeien met de organisatie.
  4. Hoe afhankelijk is mijn bedrijfsvoering van de werking het telefoonsysteem? Hierbij is het natuurlijk van belang dat u kiest voor een betrouwbare leverancier van de apparatuur en een betrouwbare provider, zodat uw systeem na een mogelijke storing weer snel in dienst zal zijn.

Voice Over IP (VoIP)
Naast de conventionele manier van bellen via een telefoonlijn is Voice over Internet Protocol niet meer weg te denken. Dan gebruiken we geen telefoonlijn meer, maar een computerverbinding.
Wij leveren zelf deze dienst via ons zusterbedrijf UM telecom, dus alles is vertrouwd bij Meester Electronics onder controle.
Kostenbesparing is vaak het uitgangspunt, maar ook schaalbaarheid. Uw  provider UM Telecomr zorgt dat uw gesprekken uit uw telefooncentrale over een computerverbinding (zoals internet of een aparte verbinding) worden gerouteerd naar de bestemming.
U sluit dan alleen een abonnement af voor het aantal spraakkanalen (= aantal gesprekken tegelijkertijd) en dit is veel goedkoper dan de traditionele telefoonlijn.

Samsungmodulair.jpgZo kan een IP toestel  overal ter wereld worden verbonden met de telefooncentrale op kantoor. Dezelfde functionaliteiten als kosteloos intern bellen naar collega's, het kunnen zien welke collega in gesprek is en eenvoudig doorverbinden, kunnen nu overal ter wereld worden gebruikt.  Met name voor thuiswerkers is deze variant met name interessant omdat ze hiermee thuis kunnen beschikken over exact dezelfde functionaliteiten als op kantoor, zo kan bijvoorbeeld ook worden uitgebeld over de telefoonlijnen van de zaak.

 
Samenwerking
Wij werken ook graag samen met andere partijen waarbij bepaalde werkzaamheden, zoals de aanleg van bekabeling natuurlijk kunnen worden gecombineerd in het voordeel van de klant! Klik hier voor meer informatie...